Sanutal, al ruim 25 jaar specialist in slangen

Sanutal en de installatietechniek vormen al meer dan 25 jaar een perfecte combinatie. Als specialist in slangen en slangmontagesystemen kent Sanutal de wensen en eisen van de professionele afnemer als geen ander.

Het bedrijf, gevestigd in Amersfoort met een verkoopkantoor en een magazijn, heeft dan ook een slangenprogramma samengesteld dat letterlijk naadloos aansluit op de behoefte in de installatiemarkt.

 

Maatwerk

Naast de standaardslangen biedt Sanutal maatwerk in roestvaststalen gegolfde slangen. Deze slangen worden zowel toegepast voor airconditioning als verwarming en koeling en kunnen op diverse apparaten worden aangesloten.

De rvs gegolfde slangen met hard gesoldeerde aansluitkoppelingen worden veelal toegepast bij specifieke, vaak grote bouwprojecten, met name in de utiliteitsbouw.

De rvs slangen zijn diffuusdicht en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van temperatuur- en drukbestendigheid. Door de grote flexibiliteit van de slang wordt een eenvoudige en snelle montage gegarandeerd.

De slangen worden op klantspecificatie gefabriceerd. Sanutal biedt de afnemer vrijwel onbeperkte mogelijkheden in maatwerk; of het nu om een simpele slang gaat of een uitgebreide serie van aansluitingen.

Er is bovendien een brede keus in diameters. Speciaal voor het aansluiten van koelplafonds levert Sanutal bovendien rvs flexibele aansluitleidingen met steek/klikverbinding.

img prof01img prof02img prof03sprinklerinstallaties slang2